Skip to main content

El proper 15 de juny té lloc a CosmoCaixa de Barcelona el Fòrum Ascamm 2009 d’Innovació Empresarial, aquest any sota el lema Innovar amb les persones. De periodicitat anual, el Fòrum Ascamm pretén ser punt de trobada i debat sobre aquells aspectes de la innovació que incideixen en la competitivitat empresarial, amb un enfocament pluridisciplinari que inclou tant la innovació tecnològica com l’estratègica, l’organitzativa i la gestió.

En aquesta quarta edició, se centra en la innovació en el desenvolupament i competències del capital humà com a motor de canvi a l’empresa, aspecte cabdal en temps difícils com els actuals. Com és habitual, la jornada comptarà amb casos empresarials explicats des de l’experiència dels seus protagonistes com I. Serrano i A. Raya, professors del departament de Direcció de RRHH d’Esade, que parlaran dels caps com a motor de la innovació en competències del capital humà; i C. Romaní, gerent de Relacions Institucionals de Seat i J.A. Delatte, cap de Comunicació i Coordinador d’Innovació de Solvay Ibérica, que explicaran algunes de les estratègies competitives que han viscut de primera mà.

El Fòrum Ascamm s’ha consolidat com un a cita imprescindible per empresaris, directius, representants de centres tecnològics, universitats i institucions. Així ho ratifiquen els més de 250 assistents amb què va comptar cadascuna de les anteriors edicions.

Programa i inscripció

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.