Skip to main content

La companyia BioSystems, especialitzada en el desenvolupament i comercialització de reactius i instrumental per al diagnòstic clínic, ha formalitzat un acord de joint-venture amb la firma índia Trivitron Healthcare. Amb aquesta acció, l’empresa catalana, que està present en més de 100 països, consolida el seu interès pel mercat biotecnològic indi, on la seva firma BioSystems Diagnostic Private Ltd. hi opera des de fa cinc anys.

L’acord implicarà la construcció d’una planta mèdico-tecnològica amb capacitat productiva de 15.000 litres anuals de components reactius per al diagnòstic in vitro. L’edificació es portarà a terme a prop del complex industrial de Madràs, la quarta ciutat més gran de l’Índia. El director executiu de BioSystems, Antonio Elduque, ha afirmat a la premsa que aquesta operació segellarà un avantatge competitiu de la companyia en el nínxol de reactius de química clínica.

El pas que ha fet BioSystems confirma el creixent interès de les empreses biotecnològiques i farmacèutiques catalanes pel mercat indi. Segons un informe de la Conferència de Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament (UNCTAD), l’Índia se situa en aquests moments per darrera de la Xina i per davant dels Estats Units en les preferències dels inversors estrangers.

Fotografia: pòster corporatiu de Biosystems al Fòrum de la BioRegió, desembre 2008

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.