Skip to main content

Laboratorios Almirall, SA acaba d’inaugurar a Londres una nova seu central, des de la qual desitja expandir-se progressivament dins el mercat farmacèutic del Regne Unit, tercer a Europa i cinquè arreu del món. Almirall UK, que ofereix una cartera de productes basada en dermatologia, acollirà 50 empleats que cobriran tant el mercat de Regne Unit com l’irlandès. Amb aquesta acció, Almirall pretén millorar la seva presència a Europa. En total, la companyia, amb seu central a Barcelona, està present a més de 70 països, amb presència directa a Europa i Amèrica Llatina a través d’onze filials.

Tant els productes de recerca i desenvolupament propis com els procedents de las darreres adquisicions centraran la cartera d’Almirall a la nova filial londinenca. Arran la compra de Shire y Hermal, els productes dermatològics esdevenen els més rellevants d’Almirall UK, entre els que troben tractaments per la queratosi actínica, l’hirsutisme facial, l’eczema i infeccions de la pell, l’acne i la psoriasi. A més, Almirall UK també comercialitzarà productes d’R+D antiinflamatoris per tractar la migranya.

Actualment, les àrees terapèutiques en què Almirall concentra les seves investigacions es relacionen amb el tractament de l’asma, EPOC (la malaltia pulmonar obstructiva crònica), l’artritis reumatoide, l’esclerosi múltiple, la psoriasi i la dermatologia en general.

El president i conseller delegat d'Almirall, Jorge Gallardo, és l'actual president del Fòrum de la BioRegió de Catalunya.

Fotografia: centre de recerca a Sant Feliu (Barcelona).

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.