Skip to main content

El promotor del Projecte Genoma Humà, fundador de Celera i director del Venter Institute de San Diego (Califòrnia), el doctor Craig Venter, serà a Barcelona per impartir la conferència inaugural del catorzè Congrés Europeu de Biotecnologia, que tindrà lloc entre els dies 13 i 16 de setembre. Completaran el programa científic altres professionals de renom internacional com Leroy Hood, un dels iniciadors de la biologia de sistemes, i Steen Riisgaard, director general de Novozymes. El congrés està organitzat per la Federació Europea de Biotecnologia (EFB) amb la col•laboració de Biocat.

L’objectiu del congrés, que es presentarà amb el lema “Simbiosi: ciència, indústria i societat”, és tractar la innovació biotecnològica i apropar els avantatges que els avenços d’aquest sector aporten a la societat. En aquest sentit, s’abordaran quatre temes clau: biotecnologia industrial, salut i medicina, biotecnologia verda i biologia de sistemes i tecnologia.

La participació s’adreça a totes les empreses, centres de recerca, universitats, investigadors i emprenedors del sector biotecnològic, amb les següents modalitats:

Partenariat i exposició

Tant empreses com institucions o entitats poden participar al Congrés amb un estand. D'aquesta manera tindran l'oportunitat de contactar amb investigadors, directors executius d’empreses biotecnològiques, indústria del sector, emprenedors i joves biotecnòlegs d’arreu del món. Els estands són limitats i s’adjudicaran segons l’ordre d’inscripció. El registre amb estand inclou:


  • Inscripció gratuïta (fins a tres inscripcions segons la mida de l’estand)

  • Logotip i informació sobre l’empresa a la guia d’expositors

  • Inclusió al llistat d’expositors, tant imprès com a la web

  • Presentació d’empresa


Per fer la reserva d'estand clica aquí.

Presentacions de les empreses

A banda de participar com a expositors, les empreses podran fer una presentació oral per presentar la seva recerca, tecnologia i serveis i, també, atraure nous contactes, fer màrqueting i/o aconseguir acords d’inversió. Les presentacions s’han de centrar en: informació general de l’empresa i dels seus productes, tecnologies o serveis claus, desenvolupament del producte i aliances existents.

Presentació d'"abstracts"

Els investigadors de centres de recerca, universitats, etc., podran presentar el seu treball i debatre els avenços més recents en el camp de la biotecnologia davant d'un ampli públic d'arreu del món. Per presentar un "abstract" clica aquí (el termini de presentació dels resums acaba el dia 1 d'abril de 2009).

Els membres de la BioRegió de Catalunya tenen un 10% de descompte en tots els preus.

Més informació:
Federació Europea de Biotecnologia
Tel. +34 93 268 77 03
Correu-e: ecb14@ecb14.eu
www.ecb14.eu

Organitza:Col·labora:

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.