Skip to main content

Fins al proper 23 de març, la comunitat científica podrà presentar projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals al concurs d'ajuts que convoca La Fundació La Marató de TV3. Els projectes seleccionats seran finançats amb els donatius de La Marató 2008, que ha tancat amb un resultat de 6,8 milions d’euros.

Podran optar als ajuts els projectes de recerca sobre patologies mentals que es desenvolupin en un sol centre investigador o bé que impliquin el treball en xarxa d’equips científics procedents de centres d’àmbit internacional sota la coordinació d’equips catalans.

Els projectes presentats a la convocatòria seran avaluats en un rigorós procés de “peer review” (consemblants), dut a terme per científics d’àmbit internacional i gestionat per l’Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques del Departament de Salut. Aquesta avaluació determinarà la rellevància científica i sociosanitària, així com la seva qualitat, rigor metodològic i aplicabilitat immediata. Els resultats es faran públics durant el proper mes de novembre

Des de l’any 1992 La Marató de TV3 ha destinat 64.514.409 d’euros a un total de 490 projectes de recerca biomèdica. L’any 2000 es va dedicar també a les malalties mentals i gràcies als fons recollits es van finançar 53 projectes de recerca biomèdica sobre aquest conjunt de patologies.

Consultar les bases de la convocatòria

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.