Skip to main content

El proper divendres 28 de març al matí tindrà lloc una jornada sobre “Solucions biotecnològiques per a PYMEs del sector farmacèutic i cosmètic” organitzada per ASEBIO (Asociación Española de Empresas Biotecnológicas). Biocat col·labora en la celebració d’aquesta activitat, fruit de l’acord establert amb l’associació de biotecnològiques espanyola amb l’objectiu de fer arribar a les empreses catalanes les seves iniciatives, afavorint així el foment i la innovació del sector biotecnològic català.

Al llarg de la sessió es donaran a conèixer diferents experiències d’empreses que han utilitzat avanços en les ciències biològiques per millorar la seva competitivitat, incrementant el marge i valor afegit dels seus productes, augmentant l’eficiència dels seus processos, reduint l’impacte ambiental o valoritzant subproductes i residus, entre d’altres.

Aquesta activitat forma part del projecte “Biotecnología: Vector de competitividad" , promogut per ASEBIO amb la col·laboració del MITYC, en el marc del programa de suport a la innovació de les petites i mitjanes empreses (INNOEMPRESA).

Més informació: Convocatòria d’Asebio

Lloc: Barcelona Activa. C/ Llacuna, 162-164. Sala Sony.
Hora: 9:30 a 14:00
Confirmacions d’assistència a: events@biocat.cat

Tags:
Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.