Skip to main content

Fira de Barcelona & Industrial Internet Consortium

Com a prèvia de l'IOT Solutions World Congress de 2021 el proper 5 a el 6 d'octubre de 2021, IOTSWC també organitza Digital Summits (la primera del 2 a el 3 de desembre) per continuar promovent i impulsant els últims avenços en desenvolupaments tecnològics i transformacionals per a moltes indústries. Aquesta primera Digital Summit abordarà temes com els digital twins, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat i la seva aplicabilitat a molts sectors, incloent manufactura, construcció, transport, edificis intel·ligents, salut i energia.

IOTSWC ofereix una oportunitat única de ser part de l'esdeveniment líder mundial en l'Internet de les Coses (IOT) i transformació digital.

Els paticipants podran:

> Participar en sessions virtuals 1:1 amb altres empreses l'ecosistema de IOT. D'aqueta manera, tindran l'oportunitat de donar a conèixer la seva marca i promoure l'empresa. 
> Visitar estands virtuals dels patrocinadors i veure com les seves tecnologies emergents d'intel·ligència artificial estan canviant la indústria i el panorama.

 

Més informació

 

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.