Pasar al contenido principal

Les empreses i entitats del sector biotecnològic, biomèdic i de tecnologies mèdiques de Catalunya que vulguin presentar un projecte d'R+D a la cinquena convocatòria d'Eurotransbio poden participar a la sessió informativa que organitza ACC1Ó, amb la col·laboració de Biocat, el dia 30 de novembre a Barcelona.

Aquesta convocatòria d'Eurotransbio, oberta des del passat 1 d'octubre de 2009 fins l'1 de febrer de 2010, ha estat llançada per dotze agències representants de països i regions europees -per Catalunya és ACC1Ó-, amb l'objectiu de finançar projectes d'R+D biotecnològica en sectors com la salut, la biotecnologia aplicada a processos industrials, agroalimentació, medi ambient i energia.

Cada organisme regional o estatal que participa a l'Eurotransbio finança el soci de projecte del seu Estat o regió amb un programa d'ajuts propi. En el cas de Catalunya l'esquema de finançament serà la línia d'ajuts d'ACC1Ó destinats a incentivar la participació d'agents catalans a les convocatòries Eranet dels projectes Eurotransbio i Manunet.

El requisit és que siguin projectes d'innovació col·laboratius en l'àmbit de la biotecnologia, on la resta de socis pertanyin a una regió o país de la xarxa Eurotransbio. Es pot accedir a la web de cerca de socis del projecte aquí.

Beneficiaris: grans empreses i pimes catalanes. Els organismes públics de recerca, centres privats de recerca científica i desenvolupament, centres tecnològics i altres persones físiques o jurídiques només podran participar en el projecte com a entitats subcontractades.

Finançament: l'import mínim de finançament per a la part catalana del projecte Eranet són 150.000 euros i el màxim, 350.000 euros.

Intensitats de l'ajut:


Tipus d'empresaRecercaDesenvolupament
Gran50%25%
Mitjana60%35%
Petita70%45%


La intensitat bruta de les subvencions es podrà augmentar fins a un 15% (amb un màxim del 80%), quan un projecte Eranet impliqui almenys la col·laboració efectiva d'una pime catalana, o que sigui realitzat almenys en dos estats membres de la Comissió Europea, i cap de les empreses participants suporti per si sola més del 70% dels costos subvencionables del projecte.

Termini: projectes amb una durada màxima de 2 anys.

Dates: de l'1 de març de 2010 i al 7 d'abril de 2010.

Presentació de la documentació: s'ha de presentar la documentació de sol·licitud de projecte que es troba a la web d'Eurotransbio. Com a soci català, també s'haurà de presentar la sol·licitud a la línia Eranet d'ACC1Ó, que estarà oberta de l'1 de març de 2010 al 7 d'abril de 2010.

Sessió informativa: 30 de novembre de 2009
Hora:
de 10h a 13h
Lloc:
Hotel Gallery · C/ Rosselló, 249 · Barcelona
Inscripció

Tags:
Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.