Vés al contingut

La Unió, International Hospital Federation

Del 8 a l'11 de novembre a Barcelona, se celebrará el World Hospital Congress, que enguany arriba a la 44a edició. L'esdeveniment, en format híbrid, busca promoure l’excel·lència en la gestió sanitària i social a través de diferents xerrades, sessions de networking, presenacions de pòsters, taules rodones i exposicions.

El congrés porta per nom People on board: Transforming Healthcare on es debatrà sobre com les transformacions contribueixen a millor la capacitat de resposta, la flexibilitat i la resiliència dels sistemes d'atenció mèdica i dels hospitals. 

Montserrat Daban Marín, Directora Científica i de Relacions Internacionals de Biocat, moderarà la taula rodona: Hands-on acceleration and sustainability of healthcare innovation in COVID-19 times. La taula, organitzada per Biocat, i que té com a objectiu presentar i treure conclusions sobre com el sistema català de recerca i innovació ha abordat la crisi sanitària del COVID-19, comptarà amb el Doctor Bonaventura Clotet, Marc Dechamps, Sofia Ferreira, el Doctor Oriol Roca i Elia Torroella.

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.