Vés al contingut

El 4YFN, en el marc del Mobile World Congress Barcelona, tornarà el 2023 en les seves dates habituals (del 27 de febrer al 2 de març) per situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món. Durant els 4 dies de congrés, es donaran a conèixer les startups més punteres en àrees estratègiques com: connectivitat, digital health, fintech, blockchain, intel·ligència artificial, IoT, entre d'altres.  També és realitzaran conferències, debats, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking. Per tant, és la cita imprescindible per connectar amb inversors i emprenedors de tot el món.

Enguany, més de 50 startups empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya hi participen, una xifra que posiciona el sector salut com un dels més representatius de l’esdeveniment. 

ACCIÓ, Biocat i l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), han coordinat un espai diferenciat on les empreses de la BioRegió tindran l'oportunitat de guanyar visibilitat amb un estand propi al 4YFN, podran exposar les seves solucions i fer networking

Coneix les startups que exposaran al pavelló conjunt:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.