Vés al contingut

Durant els dies que ha durat el 4YFN, l’startup corner coordinat per Biocat, juntament amb ACCIÓ i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), ha estat punt de trobada de visites empresarials, institucionals i d’una constant activitat al voltant de les 20 startups seleccionades que han format part del pavelló de la BioRegió de Catalunya.

La setmana ha arrancat amb la visita del candidat a l’alcaldia de Barcelona, Sr. Xavier Trias. En Robert Frabregat, director general de Biocat, ha parlat amb ell sobre la salut del sector, les iniciatives estratègiques i els programes d’innovació i internacionalització que lidera Biocat.

El degoteig de delegacions i visitants que s’han apropat a descobrir la representació de la BioRegió els quatre dies ha estat incessant. Destaquen la vintena de participants del Consorci de Salut i Social de Catalunya que recorrien la fira de la mà de Sanofi, altres biorregions espanyoles com Bioga  (el clúster tecnològic empresarial de les ciències de la vida de Galicia),  delegacions internacionals (com la de Guajanato (Mèxic),  d’Alberta (Canadà), Argentina o  Bulgaria (que organitzava l’acte “Invest in Bulgaria” liderat pel seu cluster - biocluster.bg - amb el Ministre d’Innovació i alts càrrecs de Govern). 
 

Startup corner coordinat per Biocat, juntament amb ACCIÓ i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

També s’han mantingut trobades empresarials (amb farmacèutiques com Bbraun, Bayer o Alexion Pharmaceuticals), o trobades de caire més institucional, com la salutació per part del Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, juntament amb el Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, o de la presidenta en funcions del Parlament, la Alba Vergés, que han pogut conèixer de primera mà al grup d’emprenedores i emprenedors que exposaven les seves solucions els primers dies. El M.Hble. President de la Generalitat també ha ofert una recepció a Palau de la Generalitat que ha comptat amb nombrosa participació catalana. 
 

Roger Torrent conseller d’Empresa i Treball i Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat durant la seva visita al 4YFN

20 startups de la BioRegió al 4YFN

Pel que fa al grup de 20 startups que han integrat l’espai de la BioRegió durant aquests dies, han tingut l’oportunitat de presentar els seus projectes innovadors davant inversors i públic general gràcies a les sessions obertes de pitch que s’han organitzat als stands d’Startup Catalonia d’ACCIÓ i de Tech Barcelona

Dins del programa de la conferència han tingut protagonisme i impacte mediàtic multitud de professionals de la BioRegió. En el cas del corner de la BioRegió destaquen Nixi for Children i Surgifit: Nixi for Children, projecte centrat a ajudar i empoderar els pacients pediàtrics per superar la por als centres hospitalaris, ha estat la guanyadora del Digital Health Battle, que s’ha dut a terme davant d’inversors experts en salut. D’entre les 5 top startups de digital health que havien estat seleccionades per presentar el pitch, a més de Nixi for Children també s’hi trobava una altra startup de la BioRegió: Doctomatic. Per la seva part, Surgifit, amb el seu programa personalitzat preoperatori de PreHabilitació amb suport digital, ha estat un dels quatre finalistes del #Pitch2Pitch sessió del #Mobileworldlive.

 

Nixi for Children, guanyadors del Digital Health Battle 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.