Vés al contingut

Eurasanté, France Silver Éco, Eurobiomed, Clubster NHL

La 6a edició d'AgeingFit celebrarà "The European Event Promoting Innovation For Well-being in old age" el pròxim 1 i 2 de març. L'esdeveniment és líder a Europa per a les innovacions en el sector de l'envelliment saludable. Aquest està pensat per a professionals del camp de l'E-health, dispositius mèdics, nutrició, proveïdors de serveis i grups de recerca acadèmica, així com per a asseguradores de salut i residències d'ancians.

Es reuneix més de 600 participants de més de 25 països, amb un objectiu en ment: connectar amb potencial de negoci, investigació i socis financers, per tal de llançar nous productes i serveis per al mercat sènior. També es van realitzar 75 speeches i més de 1.500 reunions one-to-one.

Reunirà actors de l'economia com a indústries, proveïdors de serveis, allotjament i instal·lacions assistencials, instituts de recerca privats i públics, associacions i clústers especialitzats, inversors, proveïdors d'assegurances de salut, legisladors i institucions. AgeingFit permetrà als participants obtenir tecnologies i productes innovadors, promocionar les seves innovacions a institucions especialitzades, establir associacions amb estructures de finançament i facilitar els intercanvis entre aquests diferents participants.

Descomptes per empreses de la BioRegió:

Si sou una entitat de la BioRegió i esteu interessats a assistir a la AgeingFit i voleu obtenir un 15% de descompte heu d'emprar el codi AF22BIOCAT0202 en el registre. 

Més informació:

Registre

Programa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.