Vés al contingut

Biocat, Inveniam Group

Nota informativa: l'organització ajorna l'esdeveniment.

El proper 10 de maig tindrà lloc The Investment Readiness Series – Israel Edition.  Aquesta iniciativa, liderada per Biocat en col·laboració amb Inveniam i ACCIÓ Tel-Aviv, té com a objectiu posar en contacte les empreses biotecnològiques catalanes i els projectes sanitaris innovadors amb inversors, acceleradors i incubadores rellevants de l’ecosistema israelià. L’esdeveniment està dirigit a projectes i empreses del sector salut preparades per aconseguir inversions de capital i sèries A.

Israel esta considerat com un dels líders mundials en innovació en salut i ciències de la vida. La seva sòlida i dinàmica xarxa d’investigadors, empresaris i inversors l’ha portat a convertir-se en un dels ecosistemes més fèrtils i innovadors del món.

L’esdeveniment constarà de dues sessions paral·leles:

  • Track d’inversió: presentacions de VCs i inversors, pitches d’empreses de farma i biotech i reunions privades de 30 minuts.

  • Track d‘acceleració/llicència: presentacions d’acceleradores, incubadores i inversors, pitches de tecnologies mèdiques i reunions privades de 30 minuts.

Més Informació:

  • Registre

  • Convocatòria oberta fins el 10 de març

  • Participació gratuïta

 


 

Organizers:
            


Collaborator: 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.