Esteu aquí

The Investment Readiness Series

Augmentar el flux de projectes llestos per ser invertits a la BioRegió: aquest és l'objectiu principal de The Investment Readiness Series, una nova iniciativa de Biocat. A més, Biocat vol afegir valor als projectes de recerca a través de mentoria individual, facilitar la recerca de projectes per part de venture capital, inversors corporatius i venture builders (els nostres partners) concentrant la recerca de primer nivell i establir una relació a llarg termini amb les TTOs, maximitzant l'impacte del seu treball a nivell d'ecosistema.

here comes your lead workshop drug discovery

Com funciona?

The Investment Readiness Series consta de diverses convocatòries temàtiques per any, en què Biocat oferirà mentoria als millors projectes de recerca de la BioRegió. Els participants tindran l'oportunitat de presentar el seu projecte als principals partners i reunir-los en trobades privades que busquen excel·lents projectes en ciències de la vida per a participar en el seu desenvolupament.

Els partners actuaran com a un comitè d'avaluació pivotant, depenent del tema que es posi en marxa a cada convocatòria, amb l'oportunitat de revisar els millors projectes del nostre ecosistema i seleccionar els que volen conèixer amb més profunditat.

The Investment Readiness Series està pensada per a projectes de recerca tant d'empreses com d'investigadors d'entitats de recerca amb clara intenció de constituir una empresa i que estiguin disposats a impulsar el seu projecte d'acord amb la indústria i les necessitats del mercat.

El procés

The Investment Readiness Series consisteix en el següents passos:

  1. Convocatòria d'un tema específic obert a tota la comunitat científica de la BioRegió.
  2. Els principals projectes amb el potencial més gran d'inversió s'envien als partners.
  3. Els partners seleccionen diversos projectes que es presentaran a The Investment Readiness Series.
  4. Assessorament individualitzat i avaluació prèvia a la reunió.
  5. Project pitch, discussió, creació de xarxes i oportunitats de partnering en el futur.

Properes edicions:

The Investment Readiness Series – France Edition

22 de maig, 2019

Aquesta iniciativa vol posar en contacte projectes i empreses de la BioRegió de Catalunya amb inversors francesos i, alhora, projectes i empreses francesos amb inversors de la BioRegió de Catalunya. L'esdeveniment s’adreça a projectes i empreses del sector salut preparades per aconseguir inversió seed capital i sèries A. 

Inscripció:

El registre comença el 26 de febrer de 2019 i finalitza el 19 de març de 2019. Consulta en aquest enllaç com inscriure’t i tota la informació sobre aquesta edició. 

El Programa està organitzat per Biocat, Business France i ACCIÓ Paris i amb la col·laboració de Cuatrecases

Per més informació contacta amb María Ruiz (mruiz@biocat.cat o +34 93 310 33 30).


Edicions anteriors:

The Investment Readiness Series in the City - UK Edition 

12- 13 de desembre, 2018

L'objectiu de 'The Investment Readiness Series in the City' és facilitar l’accés de les empreses de la BioRegió de Catalunya a inversors de l’ecosistema de Londres, Cambridge i Oxford com ara AstraZenecaSeroba Life SciencesIP Group Arix Bioscience

Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre aquesta edició. 

El programa va estar organitzat per Biocat i ACCIÓ amb la col·laboració de Newable, MedCity i Nucleus i el suport del programa europeu Boost4Health.

The Investment Readiness Series in - Therapeutics Edition

6 i 8 de novembre, 2018

Consulta en aquest enllaç el programa i tota la informació sobre aquesta edició. 

La jornada va estar organitzada per Biocat amb la col·laboració de Barcelona Tech City, Payment Innovation Hub, Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB), ACCIÓ i Johnson & Johnson, i va comptar amb el suport d'Obra Social la Caixa i el Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

The Investment Readiness Series – Medtech Edition

 4, 5 i 7 de març, 2019

Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre aquesta edició. 

La jornada va estar organitzada per Biocat amb la col·laboració d'ACCIÓ i compta amb TecnoCampus Mataró com a patrocinador de l'espai.