Vés al contingut

EBD Group

BIO-Europe és la conferència de partnering més gran d'Europa dedicada a la indústria biotecnològica mundial. Aquest any arriba a la seva 25ª edició i se celebrarà a Hamburg de l’11 al 13 de novembre.

A més del partnering, BIO-Europe ofereix workshops, panells, presentacions d'empresa, una zona d'exposició i l'oportunitat d'establir reunions one-to-one abans de l'esdeveniment. 

Entre les companyies catalanes que han confirmat la seva presència a BIO-Europe es troben Ability PharmaceuticalsAelix TherapeuticsAlmirallAlta Life SciencesAnapharm BioanalyticsAscil BiopharmAsphalionBioingeniumBionure FarmaDraconis PharmaEsteve PharmaceuticalsFerrer InternacionalGebro PharmaGP PharmISDIN, Janus Project, Laboratorios RubioLACERLeitatLIM globalMinoryx TherapeuticsOryzon GenomicsPeptomycPharmaceleraRetinsetSabadell Asabys Health Inn. InvSOM BiotechUPF VenturesVHIR i YSIOS CapitalBiocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a nivell internacional.

L'edició de BIO-Europe 2018 va atreure a més de 4.300 assistents de més de 60 països, que representen més de 2.300 empreses, durant tres dies de networking i van tenir lloc més de 26.000 reunions one-to-one i més de 130 presentacions d'empreses.

 

Ajudes i descomptes:

1. Descompte Biocat

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte de 300 euros en el cost d'inscripció a aquest esdeveniment. IMPORTANT: Les empreses de la BioRegió que vulguin gaudir d’aquest descompte, hauran d’indicar en el moment del registre a la secció de "Have a VIP code?": Biocat2019

Descompte aplicable a la tarifa "General Registration". És molt important introduir el codi en el moment de fer el registre ja que el descompte no s'aplicarà retroactivament.

Subscriu-te a la newsletter de Biocat (marcar opció "Internacionalització") per estar al dia de tots els avantatges de formar part de la BioRegió. 

2. Descompte ASEBIO

Els socis d’ASEBIO es podran beneficiar d’un descompte de 300€ en el cost de la inscripció a BIO-Europe introduint el codi Asebio2019 a la secció “Have a VIP code?” en el moment de fer el registre.

Descompte aplicable a la tarifa "General Registration". És molt important introduir el codi en el moment de fer el registre ja que el descompte no s'aplicarà retroactivament.

3. Descompte early-bird

Les empreses que es registrin fins el 30 d’agost gaudiran d’un descompte de 200 euros en el cost de la inscripció. Aquest descompte és acumulable amb el de Biocat i ASEBIO.

 

Més informació

 

Amb el suport de:
 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.