Vés al contingut

EBD Group (Informa Connect)

BIO-Europe és la conferència de partnering més gran d'Europa dedicada a la indústria biotecnològica mundial. Aquest any arriba a la seva 27ª edició i se celebrarà en format digital.

A més del partnering one-to-one, BIO-Europe oferirà conferències pre-gravades en format webinar, presentacions d'empreses, un perfil d'empresa on es podrà apujar un vídeo corporatiu i catàleg virtual per aconseguir major visibilitat. Com a element a destacar, aquesta edició ofereix l'oportunitat d'aconseguir un passaport virtual i poder accedir al partnering d'altres esdeveniments addicionals: Startup Springboard (9 de setembre), BioPharm America ™(20–23 de setembre) i Therapeutic Area Partnerships: Diabetes (5-7 d’octubre). 

Addicionalment, la fira ha posat a disposició tarifes especials per a les empreses biotecnològiques pre-revenue, les oficines de transferència de tecnologia i les entitats acadèmiques de manera  que hi puguin assistir 5 delegats pel preu d'una entrada.  A banda, s’inclou la possibilitat d’estalviar fins a 200 euros si el registre es realitza abans del 31 d’agost.

Descomptes:

- Els membres d’AseBio tenen un 10% de descompte sobre la tarifa en vigor. Per a més informació contacta amb ASEBIO.

Més informació:

> Programa

> Registre

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.