Vés al contingut

EBD Group (Knect Informa)

La conferència anual BIO-Europe Spring, la principal trobada per a la indústria biotecnològica, farmacèutica i financera especialitzada en ciències de la vida i la salut tindrà enguany tindrà lloc en format digital del 28 al 31 de març. 

La fira inclourà accès a presentacions d’empresa, sessions a programes, visibilització dels patrocinadors, sessions one-to-one, un panel de discusió i contingut de companyies fins a cinc setmanes abans de l’esdeveniment per a afavorir el networking i la decisió de reunions un cop el partnering estigui obert. 

Descompte empreses de la BioRegió: 

Si sou una entitat de la BioRegió i esteu interessats en assistir a la BIO-Europe Spring i voleu un 10% de descompte, heu d'emprar el codi ALLBES22BIOCAT en el moment de registre. Per les companyies de nova creació (menys de 3 anys) poden optar a una tarifa especial omplint el formulari.

Ajuda del Pla d'Internacionalització de l' ICEX: 

El Pla d'Internacionalització del sector biotecnològic d'ICEX per a aquest any 2022 (gestionat per ASEBIO) permet oferir una AJUDA AL REGISTRE a les empreses espanyoles que s'inscriguin de fins al 70% del cost d'inscripció a l'esdeveniment, com a màxim i per empresa, per a aquelles entitats que compleixin els requisits habitualment exigits. Per a inscriure's  s'ha de contactar amb Margarita Arriaga (marriaga@asebio.com) abans del 28 de febrer.  Descarrega les bases de la convocatòria i el formulari d'aplicació

Empreses i entitats participants de la BioRegió

24 empreses i entitats han confirmat la seva participació:

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.