Vés al contingut

BIO International Convention, la trobada internacional de partnering més important del sector biotecnològic, es durà a terme del 3 al 6 de juny de 2024 al San Diego Convention Center, California. El congrés té com a objectiu establir acords de col·laboració, aliances estratègiques i oportunitats de negoci entre startups, empreses, institucions, agències governamentals i inversors. 

L'esdeveniment, representa a més de 1.100 empreses de biotecnologia, institucions acadèmiques, centres de biotecnologia estatals i organitzacions relacionades als Estats Units i a més de 30 països

Aquests membres, dedicats a la recerca i desenvolupament de productes biotecnològics orientats a l'assistència sanitària, l'agricultura, la indústria i el medi ambient, ostenten diversos perfils, des d'un petit emprenedor en desenvolupament del seu primer producte, fins a grans empreses d'abast internacional.

Si vols conèixer l'ecosistema biotecnològic de San Diego i visibilitzar el teu negoci sota l'ombra de la marca Espanya, suma't a la convocatòria ICEX. Inscripcions fins el 3 de juny de 2024. 

Per què has d’anar a la BIO International Convention? 

  • Aconsegueix aliances estratègiques
  • Troba finançament per al teu projecte o solució
  • Aconsegueix nous clients
  • Promou la teva oferta entre els actors clau del sector
  • Troba informació d’alt valor científic i financer
Inscriu-t'hi

BIO International Convention 2023 en xifres

0

inscrits

0

Partnering Meetings

0

 expositors

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.