Vés al contingut

Torna BioJapan a Yokahoma, del 9 a l‘11 d’octubre de 2024,  l'exposició de biotecnologia més veterana del món, iniciada el 1986. Aquest esdeveniment ha estat un pilar fonamental en la indústria biotecnològica, proporcionant una plataforma essencial per a la innovació i col·laboració en biotecnologia, tant en l'àmbit nacional com internacional. 

Quin és l'objectiu de BioJapan? 

  • Fomentar la innovació 
  • Facilitar l'intercanvi de coneixements i tecnologies punteres
  • Promoure associacions entre entitats acadèmiques, governamentals i industrials de tot el món.
  • Donar suport al creixement i la industrialització de noves solucions biotecnològiques.

L'esdeveniment inclou una exposició on es presentaran les últimes innovacions i productes en biotecnologia. Els estands d'empreses, institucions acadèmiques i organitzacions governamentals permetran la comunicació directa i el networking entre els participants.

A més, es duran a terme aproximadament 200 seminaris impartits per líders de la indústria i destacats investigadors, que abordaran temes com les tecnologies emergents, les últimes tendències i els desafiaments actuals del sector. 

El programa d'associació, amb un sistema automatitzat per programar reunions 1 a 1, facilitarà negociacions comercials eficients i específiques. Això inclou la cerca de socis, l'enfortiment de col·laboracions i la concessió de llicències d'actius.

Entre les innovacions esperades es troben avenços en teràpies gèniques, medicina personalitzada, bioinformàtica i biotecnologia agrícola, així com el desenvolupament i la comercialització de noves tecnologies i productes biotecnològics. També es preveu la formació de col·laboracions transfrontereres per al desenvolupament de solucions biotecnològiques innovadores.

BioJapan 2024 oferirà espais dedicats per a networking, així com oportunitats per establir contactes estratègics i aliances comercials. Els esdeveniments socials facilitaran la interacció i l'intercanvi d'idees entre els participants.

Entrada gratuïita, en el cas de participar en el partnering s’aplicaran les tarifes publicades al web de BioJapan. 

Registre Partnering

Participació de Biocat a BioJapan 2024

El Japó es defineix com una de les economies més estables i potents en l'àmbit mundial i això es tradueix en la seva innovació i oportunitats de mercat i negoci al món de la ciència i la tecnologia, a més de ser pioner en medicina regenerativa, tecnologia aplicada a la salut i digitalització.

Per això Biocat organitza una agenda del 7 a l'11 d'octubre on es visitaran les àrees de Kansai (Osaka) i Kanto (Yokohama).

  • Del 7 al 8 d'octubre s'assistirà a esdeveniments a l'àrea d'Osaka juntament amb el centre Europeu establert al Japó (EU Japan Center) i el Govern d'Osaka on s'oferiran possibilitats de partnering, networkings i visites exclusives del nostre ecosistema.
     
  • Del 9 a l'11 d'octubre s'assistirà al congrés BioJapan 2024 celebrat a Yokohama, molt a prop de Tòquio i una de les àrees més potents en innovació i hubs en ciències de la vida, un dels congressos més importants d'Àsia del sector bio i medicina regenerativa .
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.