Vés al contingut

Biotechgate

Biotechgate Digital Partnering és una trobada de partnering virtual de cinc dies, del 9 al 13 de maig.  L'objectiu principal de l'esdeveniment és oferir una plataforma per al desenvolupament empresarial en l'àmbit de la llicència i la col·laboració per totes aquelles empreses que desenvolupen fàrmacs, diagnòstics i dispositius mèdics. 

Durant la conferència digital es realitzaran diversos tallers i presentacions en directe per als assistents. També es podran planificar reunions individuals, que permetran als assistents mantenir contacte directe amb representants d'empreses líders de la indústria biotecnològica i farmacèutica i conèixer de primera mà les estratègies empresarials.

En els darrers 6 esdeveniments de Biotechgate s'han unit més de 4.500 delegats que representen a més de 3.000 empreses on van assistir representants de 14 de les 20 empreses farmacèutiques més grans. Amb participants de més de 60 països, la majoria de desenvolupament empresarial (40%) o CEO (30%) amb més de 6.500 reunions programades.

Descomptes per a les empreses de la BioRegió

Gràcies al nostre conveni de col·laboració amb Biotechgate, les entitats de la BioRegió poden gaudir de l'accés Premium gratuïtament. Per obtenir un codi promocional posa't amb contacte amb comunicacio@biocat.cat. Tens fins al 15 d'abril per poder optar als tikets early bird.

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.