Vés al contingut

Barcelona Activa

Els dies 12 i 13 de juny de 2019 se celebrarà a la Fira de Barcelona el BizBarcelona, l’esdeveniment de referència a Catalunya en matèria d’emprenedoria, que organitza Barcelona Activa i del que és promotora la Generalitat de Catalunya. Hi haurà la més amplia oferta expositiva, de continguts i activitats per emprenedors, start-ups, pymes i autònoms.

Activitats destacades:

Experimenta un cicle complet d'innovació en salut

12 de juny | 14:00 - 16:00h | Sala de networking

Workshop pràctic (veure agenda) on es podrà experimentar com funciona la metodologia del biodisseny, creada a la Universitat d'Stanford i que fem servir al nostre postgrau Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona). Els participants, en equips de 3 a 6 persones, detectaran una necessitat clínica no satisfeta, proposaran una solució (des de la seva conceptualització fins a la creació de prototips), desenvoluparan un model comercial per portar aquest producte al mercat, i faran un elevator pitch.

El registre a l'activitat és gratuït, però es necessita entrada per accedir a BizBarcelona. Un cop registra't al nostre workshop, et farem arribar un codi de descompte per què puguis adquirir la teva entrada a millor preu.

Jornada tècnica de la Xarxa Emprèn

12 de juny | 13h | Sala Creixement

Catalunya Emprèn durà a terme un any més aquesta jornada tècnica.

Descompte Biocat per BizBarcelona:

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte del 40% en el cost d'inscripció a BizBarcelona. Fes servir el codi ) A0198E16 per obtenir la teva entrada a 15€.

Subscriu-te a la newsletter de Biocat (marcar opció "Internacionalització") per estar al dia de tots els avantatges de formar part de la BioRegió. 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.