Vés al contingut

Universitat de Ljubljana, Facultat de Farmàcia (Eslovènia), Biocat i EATRIS

Els pròxims 29 i 30 de setembre tindrà lloc el workshop "Building strong partnerships between industry and academia" a la Universitat de Ljubljana (Eslovènia). Aquest taller EATRIS-Plus sobre bones pràctiques en col·laboració publicoprivada s'ha desenvolupat en el marc del projecte EATRIS-Plus H2020, una iniciativa insígnia de 4 anys en medicina personalitzada, coordinada per EATRIS ERIC. El taller està organitzat per la Universitat de Ljubljana, la Facultat de Farmàcia (Eslovènia), Biocat i EATRIS.

La jornada està adreçada a professionals biotec, investigadors biomèdics postdoc, joves PIs, professionals  de les OTRIS i de la indústria farmacèutica. Durant el taller de dos dies hi haurà conferències sobre la col·laboració acadèmia-indústria, acords amb fabricants, IP, llicències, noves empreses, drets d'autor, negociació i bones pràctiques entre Pimes i OTRIS. També hi haurà oportunitats de networking i activitats d'oci. 

Els membres d'EATRIS poden sol·licitar una beca de viatge per a les despeses del transport, per tal de poder beneficiar-se cal posar-se en contacte correspondent node nacional.

Més informació

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.