Vés al contingut

Biocat

 

Fas recerca biomèdica i t’agradaria fundar la teva pròpia empresa? Vols conèixer sortides professionals en salut alternatives a la carrera acadèmica?

El Curs “Claus per Bioemprendre” mostra l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut per visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant, la transferència tecnològica. 

El curs està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors. L’edició 2019 del curs Claus per Bioemprendre tindrà lloc en tres sessions que se celebraran els dies 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019.  La inscripció es podrà realitzar del 26 de febrer al 23 d'abril.

 

Segona Sessió: Els primers passos: de la idea a les primeres rondes de finançament

Quan és un bon moment per llençar-se a l’aventura? Quan una idea científica pot convertir-se en un negoci? Com plantejar una estratègia d’èxit? Com enfocar les primeres rondes de finançament? Com avançar els primers anys? Els participants trobaran resposta a aquestes preguntes amb tres emprenedors que coneixen de primera mà les fases inicials d’una startup.

 

Registra't CRAASH Barcelona

 

Més informació

 


 

Organitza

 

Col·laboradors

 

 

 

Patrocina

 

Participa

                                               

                                              

 

Amb el suport de

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.