Vés al contingut

Biocat

Workshop virtual per aprendre a innovar en salut de forma entretinguda seguint la metodologia del Biodesign desenvolupada per la Stanford University. Els participants treballaran en equips per identificar una necessitat clínica no resolta, per la qual crearan  una solució tecnològica i un model de negoci per implementar al mercat. 

 

Què és d·HEALTH Barcelona?

Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) és un programa de postgrau destinat a formar emprenedors i futurs líders en innovació sanitària. S’inspira en la metodologia del biodisseny de la Universitat d’Stanford, que guia els estudiants a través d’un cicle complet d’innovació, des de la identificació d’una idea de negoci mitjançant una immersió clínica en un hospital punter de Barcelona, fins al disseny i prototipat d’una solució viable i el desenvolupament d’un model de negoci per implementar en el mercat. 

Durant el primer mes de l'any acadèmic, els fellows aprenen a analitzar les necessitats clíniques en un entorn hospitalari i a identificar oportunitats per a la innovació de la tecnologia mèdica. A continuació, es posen en pràctica els coneixements adquirits. Al llarg del curs acadèmic, els fellows de d·HEALTH Barcelona no només aprenen com validar les necessitats, a crear solucions a través de la pluja d'idees, a crear prototips i desenvolupar plans de negoci, sinó que també participen en una sèrie d'esdeveniments en els quals constitueixen una xarxa de contactes valuosos per al seu futur professional, formada per empresaris i executius d'èxit, top CVs, advocats, metges i responsables polítics.

De la primera edició de d·HEALTH Barcelona ja s'ha constituït una empresa, usMIMA,que ha dissenyat un dispositiu mèdic no farmacològic i sense efectes secundaris per alleujar l'estrenyiment crònic en casos de malalts de pàrquinson, paràlisis, etc. Una segona empresa, Koccon, està en procés de constitució i amb el seu projecte en marxa: un dispositiu sofisticat que utilitza nous materials per protegir els nadons prematurs de l'excés de soroll.

 

ACCÉS: Gratuït amb inscripció prèvia enviant correu a aalbacete@biocat.cat

MÉS INFO: www.moebio.org

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.