Vés al contingut

Health Tech Forward 2024 se celebrarà a Barcelona a la Llotja de Mar, els dies 4 i 5 de desembre del 2024. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix persones de tot el món interessades en el futur de l'atenció mèdica i la tecnologia digital. 

Biocat està en converses amb els organitzadors per poder oferir descomptes a la conferència pels emprenedors i professionals treballant en startups, empreses i organitzacions amb seu a Catalunya. Us informarem properament! 

Amb una selecció d'emprenedors de la salut digital, inversors, proveïdors, asseguradores, empreses de ciències de la vida i farmacèutiques, fabricants de tecnologia mèdica, marques de tecnologia de consum i benestar, així com gegants tecnològics globals, l'esdeveniment posarà èmfasi en les tendències que configuren el futur de la salut.


Què pots esperar de Health Tech Forward Barcelona?

  • Si ets un inversor: Si estàs buscant la teva pròxima ronda de finançament o co-inversors, l'esdeveniment d'aquest any reunirà decisors de més de 200 fons enfocats en tecnologies de salut, oferint una excel·lent oportunitat per connectar i assegurar inversions.
  • Si ets un proveïdor de serveis sanitaris: Reuneix-te amb nombrosos proveïdors de serveis sanitaris que busquen solucions innovadores activament. Aquesta és una oportunitat única per presentar les teves ofertes, construir relacions i explorar possibles col·laboracions amb els principals decisors.
  • Si ets una empresa farmacèutica: HTF 2024 comptarà amb les principals empreses farmacèutiques i de tecnologia mèdica, amb decisors clau disponibles per explorar col·laboracions, aliances i solucions innovadores en el sector de la tecnologia de la salut.
  • Si ets una companyia d'assegurances: Participa amb els decisors de diverses companyies d'assegurances que estan interessades en explorar noves tecnologies i col·laboracions, assegurant que puguis discutir col·laboracions potencials i assegurar aliances que puguin impulsar el creixement mutu.

Prepara't per a dos dies d'acció amb reunions individuals enfocades, discursos magistrals inspiradors, dinàmiques taules rodones i xerrades interactives que exploraran les tecnologies que estan revolucionant la salut i el benestar.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.