Vés al contingut

ASEBIO · ICEX · Mercat Alternatiu borsàtil- BME · Plataforma de Mercats Biotecnològics-Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats 

La segona edició de l’ASEBIO Investor Day se celebrarà a la Borsa de Madrid els propers 25 i 26 de Setembre de 2019. Aquest any l'esdeveniment és organitzat conjuntament amb el Mercat Alternatiu borsàtil- BME, la Plataforma de Mercats Biotecnològics-Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i l'Institut de Comerç Exterior-ICEX.

Des de 2008, els fons de capital risc que inverteixen en biotecnologia han captat gairebé 600 milions d'euros. L'exercici 2018 s'ha caracteritzat per una consolidació de resultats positius de la inversió especialitzada, havent experimentat un augment tant en el nombre com en el volum total d'operacions d'ampliacions de capital privat, que ascendeixen a 98 milions d'euros.

En què consisteix?

L’ASEBIO Investor Day és un esdeveniment que té com a principal objectiu posar en contacte empreses biotecnològiques i projectes innovadors en recerca de finançament i inversors, tant nacionals com internacionals. 

En la seva primera edició, celebrada a Barcelona el 2017, es van aconseguir convocar més de 55 inversors nacionals i internacionals i més de 80 empreses del sector biotecnològic, les quals van mantenir més de 100 reunions de partnering. La previsió per a 2019 és superar aquestes xifres de participació.

L’esdeveniment comptarà amb presentacions de companyies, panells d’inversors i reunions de partnering. La llengua vehicular de l’esdeveniment serà l’anglès.

Socis d'ASEBIO i Descompte Biocat

Els socis d'ASEBIO gaudiran d'una tarifa reduïda. A més a més, totes les empreses i entitats de la BioRegió tindran un descompte del 15% emprant el codi ASEBIO15 en el moment de registre a la casella "Apply Coupon".

Per a més informació consultar la secció Registration & Partnering del web de l’ASEBIO Investor Day.

Programa

  • 25 de setembre 2019

           20:30 a 21:15 – Welcome Reception

  • 26 de setembre 2019

          08:30 a 17:30 –  ASEBIO Investor day

Consulta el programa complert.

 

Presentacions d’empreses i projectes

Les empreses biotecnològiques i els projectes que participin en l'esdeveniment també tenen l'opció de sol·licitar una presentació sense cost addicional.  La sol·licitud s’ha de realitzar a través del formulari de presentació d’empresa . El termini per realitzar la sol·licitud acaba el proper 31 de juliol.

En cas de ser escollides pel comitè assessor, podran realitzar una presentació d'aproximadament 10 minuts i tindran visibilitat al web de l'esdeveniment.

Persona de Contacte

Margarita Arriaga

Administrative Business Develop.& Intern. Affairs Dpt.

marriaga@asebio.com

 

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.