Vés al contingut

Biocat

Uneix-te a aquest esdeveniment sobre l'ús secundari de les dades de salut! Se celebrarà el dia 20 de juliol al Barcelona Health Hub

La jornada reunirà destacades empreses de salut digital que presentaran els seus projectes innovadors en un format de pitch. Després de les presentacions, es realitzarà una taula rodona  on destacats experts del camp exploraran en detall els desafiaments i oportunitats de l'ús secundari de les dades de salut. A més, aprofundiran com l'espai europeu de dades sanitàries pot impulsar la innovació en l'àmbit de la salut digital.

No us perdeu aquesta enriquidora discussió que us proporcionarà una visió més profunda sobre la importància i el potencial de les dades de salut en l'era digital.


Programa

10.00 a 10.15. Presentació de la jornada i del projecte EDAH - Montse Daban (Directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat)

10.15 a 10.30. Presentació del Barcelona Health Hub

10.30 a 11.00. Pitch d'empreses ubicades al Barcelona Health Hub

11.00 a 11.30. Coffee Break

11.30 a 13.00. Taula rodona: "Explorant el Potencial de l'Ús Secundari de Dades Sanitàries" - Ángeles Barrios (Responsable d'Afers Públics i Relacions d'EIT Health); Sanitari), Míriam Méndez García (Responsable de recerca i innovació de l'Oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut de la Fundació TIC Salut Social) i Pedro Carrascal (Director General de la Plataforma d'Organitzacions de Pacients). Modera Alba Jiménez (Biocat, responsable del projecte EDAH)


Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.