Vés al contingut

El 13 de febrer del 2023, va tenir lloc la presentació de l'Informe de la BioRegió de Catalunya 2022. L'esdeveniment va comptar amb la representació institucional del Govern de Catalunya, una presentació dels millors indicadors de la BioRegió i diverses taules rodones.

Publicat des del 2009 per Biocat, és l'informe oficial i de referència sectorial, i en aquesta edició va comptar amb la col·laboració d'ACCIÓ, CataloniaBio & HealthTech, Farmaindustria i Fenin, així com de les empreses Amgen, Esteve, Almirall i Alira Health.

Com a novetat, aquest any es va fer en el marc de la Barcelona Health Innovation Week (del 13 al 16 de febrer), una setmana on es van donar a conèixer les innovacions de l'ecosistema català a través de diverses activitats d'inversió, innovació i networking; algunes de caràcter europeu.

Gràcies al patrocini del programa europeu BRIGHT for Europe, vam comptar amb el sistema d'acreditacions digitals Blendology, que va permetre dur a terme el networking i l'intercanvi de contactes de forma ràpida, fàcil i sostenible.

Presentació de la BioRegió de Catalunya

Presentació de la BioRegió de Catalunya
https://www.youtube.com/watch?v=aehFcs7ZsCM
La BioRegió és l'ecosistema de les ciències de la vida i la innovació sanitària a Catalunya.
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.