Vés al contingut

CataloniaBio & HealthTech i Smartech Cluster

 

El dia 12 de desembre, tindrà lloc el segon webinar de L'INTERCLÜSTER organitzat per CataloniaBio & HealthTech juntament amb l'Smartech Cluster. La jornada, en format online, se centrarà en el sector digital i el sector salut, per a descobrir noves ajudes per a les empreses i entitats del sector biomèdic.

El webinar, "Oportunitats de finançament I+D+i europeu en salut i digitalització", estarà enfocat a totes aquelles persones, empreses i organitzacions que vulguin saber més sobre les diferents eines de finançament en l'àmbit europeu per desenvolupar projectes innovadors en temàtiques de salut, biomedicina, tecnologies intel·ligents i transformació digital. La sessió comptarà amb la paticipació de Montse Daban, Directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat, qui presentarà el projecte europeu BRIGHT i les oportunitats que ofereix a la BioRegió. BRIGHT té la missió d’acompanyar als actors dels seus respectius ecosistemes en la seva transformació digital, i potenciar el subsector digital health, facilitant l’intercanvi i la col·laboració internacional.

Durant la jornada també es presentaran alguns dels instruments europeus de finançament de I+D+i més interessants, on trobem diversos programes europeus com l'Horizon Europe per al període 2021-2027, el nou programa Europa Digital o el programa Eurostars de suport a PIMEs innovadores. 


Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.