Vés al contingut

The World Orphan Drug Congress Europe és l'esdeveniment més gran i establert a nivell mundial en medicaments orfes i malalties rares. Reuneix més de 2000 assistents, escolta a 250 ponents destacats i connecta amb 130 expositors mentre reunim experts de tot el procés dels medicaments orfes. Des de la regulació i la política fins al preu global i la teràpia gènica, el Congrés ho cobreix tot.

Aquest congrés aborda temes específics relacionats amb els medicaments orfes, que són tractaments per a malalties rares. Els temes inclouen:

  • Desenvolupament de Medicaments Orfes: Innovacions i reptes en el desenvolupament de tractaments per a malalties rares.
  • Assajos Clínics: Estratègies específiques per dur a terme assajos clínics en poblacions petites i disperses.
  • Regulació i Polítiques: Regulacions i polítiques que afecten el desenvolupament i la comercialització de medicaments orfes.
  • Accés al Mercat i Reemborsament: Estratègies per assegurar que els pacients tinguin accés a aquests tractaments costosos.
  • Col·laboracions i Socis Estratègics: La importància de les col·laboracions entre la indústria, el món acadèmic i les organitzacions de pacients.

Dins dels assistents trobareu els individus més destacats de la indústria, incloent: R+D, teràpia gènica i malalties rares, medicina de precisió/personalitzada, trastorns genètics, defensa i participació dels pacients, associacions en ATMPs, inversors, professionals d'assumptes reguladors, organismes governamentals i molts més.

Entrades gratuïtes per les empreses i entitats de la BioRegió

Tant les empreses com entitats que formen part de la BioRegió de Catalunya, poden gaudir d'entrades gratuïtes.

Clica aquí!
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.