Vés al contingut

Terrapinn

Del 19 al 21 d'octubre, el Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) acollirà la 22a edició del World Vaccine Congress Europe, una sèrie de conferències i exposicions que s’han convertit en la trobada de vacunes més gran i consolidada d’aquest tipus a tot el món.

Durant tres dies diferents agents i experts de tota la cadena de valor es reuniran sota un mateix sostre per abordar com les vacunes estan canviant la indústria. L'esdeveniment compta amb més de 150 ponents, 12 temàtiques diferents i múltiples tallers sobre la COVID-19, Market Access, Anti-Microbial Resistance i Biodefence, entre molts altres.

També hi haurà oportunitats d'establir contacte amb diferents empreses que necessiten solucions als desafiaments relacionats la fabricació de vacunes, assaigs clínics, estratègia, regulació, vacunes veterinàries, perfils immunològics, malalties terapèutiques i emergents, etc.

Descomptes Biocat:

Si formes part de la BioRegió de Catalunya, pot gaudir de tots els avantatges d'aquest esdeveniment amb un 15% de descompte. Només cal que introdueixis el codi: BIOCAT15 al formulari de registre.

Més informació:

Agenda

> Registre

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.