Vés al contingut

Biocat ha engegat el nou directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform, que permet a les persones interessades accedir i consultar la informació de les més de 1.600 empreses i organitzacions que formen l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. 

L’aplicació, elaborada sobre Salesforce i actualitzada diàriament per Biocat, s’estrena amb un nou disseny més interactiu i intuïtiu i disposa d’un cercador avançat que permet filtrar per noves categories. Es poden fer cerques per nom, any de fundació, subsectors, àrees terapèutiques, productes en fase de desenvolupament, inversió aixecada i facturació.

Així, per exemple, es poden resoldre consultes del tipus: Quantes empreses biotec tenen molècules en desenvolupament clínic per a oncologia? Quines startups tenen ronda de finançament oberta actualment? Quantes digital health s'han creat en els darrers 2 anys? Quines empreses han aixecat més de 20M€ en rondes d'inversió? O, quines empreses treballen en intel·ligència artificial?
 

 

Els perfils de les empreses i entitats inclouen les dades de contacte i una breu descripció, així com una persona de referència i un correu electrònic de contacte quan l’organització ho ha volgut especificar.

Una altra novetat és el real-time data de la capçalera, on es poden consultar indicadors d’empreses, startups i inversió actualitzats en temps real. La nova eina també s’adapta a diferents dispositius electrònics, com l’ordinador, el mòbil i la tableta.

 

 

10 coses que has de saber del nou directori

A continuació fem un repàs de les novetats del nou directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform:
 

 

Vols formar-ne part?

La Catalonia Health and Life Sciences Data Platform és una eina oberta i de consulta gratuïta per a tothom, i en anglès. Si ets una empresa, una startup o una institució que treballa en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya i no et trobes dins el directori (o vols actualitzar el teu perfil), envia'ns un correu a database@biocat.cat amb aquests requeriments

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.