Vés al contingut

30 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya estaran presents a la 25a edició de BIO-Europe, l’esdeveniment de partnering més important de la indústria biotecnològica i farmacèutica a nivell europeu. L’esdeveniment se celebra cada any a una ciutat europea, i enguany tindrà lloc l’11, el 12 i el 13 de novembre a Hamburg. 

Entre les companyies catalanes que han confirmat la seva presència a BIO-Europe es troben Ability Pharmaceuticals, Aelix Therapeutics, Almirall, Alta Life Sciences, Anapharm Bioanalytics, Ascil Biopharm, Asphalion, Bioingenium, Bionure Farma, Draconis Pharma, Esteve Pharmaceuticals, Ferrer Internacional, Gebro Pharma, GP Pharm, ISDIN, Janus Project, Laboratorios Rubio, LACER, Leitat, LIM global, Minoryx Therapeutics, Oryzon Genomics, Peptomyc, Pharmacelera, Retinset, Sabadell Asabys Health Inn. Inv, SOM Biotech, UPF Ventures, VHIR i YSIOS Capital. Biocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a nivell internacional.

BIO-Europe està organitzada per EBD Group. El programa inclou tallers, panells i exposicions, juntament amb trobades presencials. Entre les companyies que faran presentacions es troben les catalanes Almirall, Minoryx Therapeutics i Oryzon Genomics.

l’edició de 2018 de BIO-Europe hi va haver 131 expositors i 4354 visitants de 60 països diferents. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.