Vés al contingut

Les startups i spinoffs catalanes que han participat al 33è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona han estat:  

 • Affirma Biotech SL: l’startup desenvolupa nous fàrmacs disponibles per via oral dirigits directament al sistema immunitari humà per millorar la seva capacitat de curar les infeccions greus.
   
 • Fecundis: l’empresa desenvolupa tecnologies de millora de l'esperma, basades en un coneixement profund de la biologia reproductiva, que augmenten l'èxit dels tractaments d'infertilitat. Actualment participa a CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració de Biocat.
   
 • The Blue Box Biomedical Solutions: l’empresa ha creat un dispositiu capaç de detectar el càncer de mama a través d’una prova d’orina. El dispositiu incorpora 9 sensors químics que són sensibles a l'olor de certs biomarcadors presents a la malaltia.
   
 • Gate2Brain: biotec que se centra en el desenvolupament de teràpies que travessen de manera eficient barreres biològiques. Han creat el G2B-002, una llançadora de pèptids que porta el fàrmac terapèutic eficaç al cervell per combatre aquesta afecció. Actualment, participa al CaixaResearch Consolidate de la Fundació ”la Caixa”.
   
 • Wtswrng: l’empresa ha desenvolupat una plataforma virtual d’intel·ligència artificial enfocada al procés de triatge de l’atenció primària que utilitza el llenguatge universal de gràfics i imatges per tal que els pacients, independentment de la barrera idiomàtica o el nivell d’alfabetització puguin rebre consells bàsics de salut.
   
 • Virmedex: la companyia ofereix una plataforma basada en intel·ligència artificial que desenvolupa un entorn virtual on a través de jocs basats en simulacions fisiològicament realistes els professionals poden entrenar qualsevol situació.

Durant la jornada, totes set empreses han tingut l’oportunitat de fer un pitch davant d'inversors, juntament amb altres quatre startups internacionals: Airway shield, Rethink Medical i Spinally Medical SL.

En els darrers anys, la trobada s’ha posicionat com un referent en l'ecosistema biomèdic català, promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu amb l'objectiu d'apropar emprenedors i inversors del sector salut.

Com a novetat d’aquesta edició, arrel del patrocini d’Alira Health, els participants tindran assessorament de regulatòria i d’accés a mercat de manera gratuïta amb l’objectiu de fomentar l'emprenedoria dins del sector biomèdic i ajudar les startups a tenir una millor estratègia de sortida al mercat.

Robert Fabregat, director general de Biocat, ha participat en la trobada. L’esdeveniment ha estat coorganitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN, Biocat i Grup Med.

Pots recuperar la aquesta sessió i les edicions anteriors al canal de Youtube del Col·legi de Metges de Barcelona.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.