Vés al contingut

REDACCIÓ

El Consell d’Administració d’AB-Biotics proposarà a la Junta General d’Accionistes, el proper 11 d'abril, l’adquisició de la madrilenya Quantum Experimental a través d'una ampliació de capital social per un import màxim de 1.431.819,9 euros. El passat mes de desembre, Biocat ja avançava aquesta informació en aquest web (clica aquí per veure la notícia).

Aquesta ampliació suposarà la creació i posada en circulació de 454.546 accions noves, amb un valor nominal de 0,05 euros i una prima d’emissió de 3,10 euros per acció. Els nous títols seran íntegrament subscrits pels socis de Quantum Experimental mitjançant l’aportació de les seves participacions socials, de manera que passaran a controlar el 8,3% d’AB-Biotics.

Un cop l’operació hagi estat aprovada per part de la Junta d’Accionistes, la firma Quantum Experimental s’incorporarà dins l’àrea de negoci d'R+D Outsourcing d’AB-Biotics, complementant els serveis de la biotecnològica catalana.

La valoració actual d'AB-Biotics, segons cotització del Mercat Alternatiu Borsari el dia 3 de març de 2011, és de 16,20 milions  de euros. La nova societat tindrà un valor de 17,63 milions d'euros.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.