Vés al contingut

L’aliança dels principals clústers de salut d’Europa bioXclusters plus, impulsada per les regions de Catalunya (Biocat), Bavaria (BioM), Piemont (bioPmed) i Auvergne-Rhône-Alpes (Lyonbiopole), ha tancat un acord amb Fenglin Biomedical Center (part del Fenglin Group) per oferir assessorament i serveis gratuïts a petites i mitjanes empreses que vulguin començar a operar a Xina.

Aquest pacte, firmat en el marc d’una missió de bioxclusters plus a Shanghai durant la conferència Sino-Euro Bio Partnering del 15 al 16 de maig, inclou assessorament en l’accés al mercat, inversió privada, assajos clínics i paquets per assegurar una bona aterrada al país (soft landing packages) per totes aquelles empreses innovadores establertes en alguna de les regions de bioxclusters plus, entre les quals hi ha la BioRegió de Catalunya.

Fenglin Biomedical Center és una plataforma innovadora establerta a Xuhui Shanghai per afavorir l’aterratge d’empreses de biomedicina estrangeres. És part del Fenglin Group, propietari de quatre parcs de biomedicina importants a l’àrea de Shanghai, inclosos el Juke Park i el Shanghai Fenglin Life Healthcare Park.

La plataforma té espais de treball i ajuda les empreses a augmentar el seu valor de mercat amb serveis professionals. Mobilitza recursos de la universitat, els hospitals, la indústria i inversors privats de la regió, a més d’aglutinar empreses importants. L’acord que ha tancat amb bioxclusters plus afavoreix sobretot a empreses dedicades a la medicina personalitzada ja que, segons el cap d’Internacionalització de Biocat, Roi Villar, el mercat xinès és cada vegada més atractiu per empreses europees que estan innovant en aquest àmbit.

Les empreses interessades en treure un benefici d'aquest acord poden contactar els partners locals de bioXclusters plus per a més informació. Les empreses de la BioRegió poden adreçar-se a Roi Villar (rvillar@biocat.cat).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.