Vés al contingut

Redacció

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) obrirà una convocatòria d'ajuts, del 3 al 17 de setembre de 2012, perquè les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries de Catalunya contractin personal investigador novell (amb estudis universitaris predoctorals) de cara el 2013. La durada del contracte serà d'un any i es podrà prorrogar anualment en el marc d'aquest programa fins a un màxim de tres anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries. Cada entitat incorporarà els investigadors en grups de recerca que desenvolupin un projecte d'R+D vigent i finançat.

L'import que percebran els investigadors és de:

  • 14.400 euros bruts anuals el primer any
  • 15.600 euros bruts anuals el segon i tercer any

Al final de cada any, les persones candidates han de presentar una memòria del treball desenvolupat, els objectius i el pla de treball per a l’any següent. La renovació dels ajuts està condicionada a la valoració positiva de les memòries, als requisits previstos en la convocatòria corresponent per a la renovació dels ajuts i a la disponibilitat pressupostària.

L’import global màxim d'aquesta convocatòria, dins el pressupost de la Direcció General de Recerca, és de 17.437.748 euros.

Més informació al web de l'AGAUR.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.