Vés al contingut

El proper dissabte 30 d’octubre, de 8h a 12h, la Cadena Ser emetrà en directe des de l’Auditori del Parc Científic Barcelona (C/ Baldiri Reixach, 4, Torre D) una edició especial del programa A vivir que son dos días –dirigit per la periodista Montserrat Domínguez–, amb motiu de la gira IxD, Ideas por Descubrir, que ha posat en marxa la Cadena. Aquesta iniciativa consisteix en desplaçar els equips i professionals de la ràdio per tot l’Estat espanyol durant dues setmanes –del 18 al 31 d’octubre– per mostrar les millors iniciatives per al progrés que s’estan duent a terme en els àmbits de la innovació, l’empresa, la universitat, la recerca i la tecnologia.
    
L’elecció de Barcelona i l’emissió del programa des del Parc Científic Barcelona (PCB) vol mostrar la concentració en aquesta àrea geogràfica, i en el mateix PCB, d’un sector emergent que gira al voltant de la innovació, la recerca i el coneixement en àmbits com ara la biomedicina i la biotecnologia.

Per a la taula de A vivir que son dos días hi passarà, entre d’altres, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que hi intervindrà de 9h a 10h. De 10h a 11h es dedicarà una part del programa a parlar de biomedicina amb Fernando Albericio, director general del PCB; Montserrat Vendrell, directora general de Biocat; Joan Rodés, director de l’Institut d’Investigació Sanitària Hospital Clínic–IDIBAPS; Rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la UPF i Carles Duarte, investigador del CSIC.

El programa que presenta Montserrat Domínguez és el programa d’àmbit estatal més escoltat de la ràdio els caps de setmana (1.558.000 oients els dissabtes i 1.441.000 oients els diumenges), i a Barcelona reafirma aquest liderat amb 129.000 oients els dissabtes i 112.000 oients els diumenges.

L’entrada a l’Auditori del Parc Científic Barcelona és lliure i està oberta a tothom, però per qüestió d’aforament es prega confirmar l’assistència a: comunicacio@pcb.ub.cat.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.