Vés al contingut

Un cop més Biocat col·labora juntament amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa i Esade BAN en l’organització de la 29a edició del Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, que se celebrarà aquesta setmana, concretament el 28 d’octubre, de forma telemàtica degut a la pandèmia. Robert Fabregat, Director General de Biocat, presentarà la sessió juntament amb els representats de la resta d’entitats organitzadores. 

Sis empreses de la BioRegió, prèviament seleccionades per un comitè d’experts, presentaran els seus projectes de biotecnologia i medical devices davant d’inversors per aconseguir captar finançament pel desenvolupament del seus projectes. Les empreses escollides són: DIVERSA Technologies, Ephion Health, Gate2Brain, ICU Medical Technologies, Loop DX, i Singularity Biomed. Ephion Health, Gate2Brain, Loop DX i Singularity Biomed són startups de la BioRegió.

Des de la seva primera edició el 2010, aquesta trobada de l'ecosistema biomèdic català ha estat un trampolí per a 250 startups de salut. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum han aixecat una xifra d’inversió total de 186 milions d'euros, segons va donar a conèixer Nadia Pons, gerent de l’Àrea d’Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona durant la darrera edició.

Si vols assistir a la jornada, encara hi ets a temps. Registra’t en aquest formulari per seguir en directe la trobada de l'ecosistema biomèdic català que fusiona la innovació i l’emprenedoria. Consulta el programa

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.