Vés al contingut

Barcelona acollirà noves sessions de formació per a estudiants, professionals en salut i emprenedors sobre medical devices, emprenedoria i gestió empresarial. Aquestes sessions, impulsades per Biocat, s’engloben en tres programes diferents i s’impartiran d’abril a octubre.

Són els nous paquets dels MOEBIO Short Programs, una iniciativa de Biocat, que comptaran amb acadèmics i professionals d'algunes de les millors institucions del món, governs i indústries. Cada Short Program té una durada màxima de 20 hores dividides entre tres i vuit sessions i els participants es poden inscriure a tot el programa sencer o a sessions individuals. S'ofereix un 50% de descompte per a estudiants de quart curs del grau i de màster en els següents camps: economia, ciències de la vida i la salut, enginyeria i disseny.

 

Tres programes de formació agrupats per temàtiques

El primer paquet, que s’anomena Medical Devices I: Product Development, aprofundirà durant sis sessions en el procés de conceptualització i creació d'un producte de tecmed, amb formació sobre enginyeria biomèdica, disseny i prototipatge de medical devices i nous materials utilitzats en disseny. Les classes comencen el 20 d’abril i acaben el 13 de juliol. Inscripcions obertes.

El segon paquet agafa el relleu del primer i tractarà l’aspecte comercial dels medical devices. Durant cinc sessions (del 24 de maig al 7 de setembre), el programa Medical Devices II: Market Access abordarà les estratègies d’accés al mercat, l’avaluació de la tecnologia d’un dispositiu i aspectes sobre la regulació i les patents, alhora des d’una perspectiva europea i americana. Inscripcions obertes.

El tercer paquet, Entrepreneurship and Management, està especialment dirigit a emprenedors o professionals que busquen noves eines i enfocs per millorar l’eficiència dels seus negocis. Del 5 de maig al 5 d’octubre, s’impartiran set sessions sobre formes alternatives de finançament, models de negoci innovadors en el camp de la salut, gestió financera i la cadena de valor en la indústria de la salut. Alhora, es dedicarà un espai a parlar sobre els nous reptes i tendències en salut i els principals actors que configuren el panorama internacional en ciències de la vida i la salut, biotecnologia, farmacèutica i serveis sanitaris. Inscripcions obertes.

Els MOEBIO Short Programs formen part del programa en biodisseny d·HEALTH Barcelona (una iniciativa de Biocat), de manera que els participants tindran l'oportunitat d'intercanviar idees i experiències amb els fellows, que estan desenvolupant tecnologies innovadores en el camp de la salut i començant els seus propis projectes.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.