Vés al contingut

Dins del seu programa d’activitats, el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), impulsat per Biocat i l’Obra Social “la Caixa”, acull els dies 18 i 19 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona la reunió estratègica Type 1 diabetes: New treatments and strategies for the new decade. Aquest simposi, organitzat conjuntament pel CIDC, l’Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD), la Fundació de Recerca de la Diabetis Juvenil (JDRF), el Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica (CBATEG-UAB) i el CIBERDEM té per objectiu debatre les teràpies punteres i establir un pla estratègic de recerca a seguir en el futur.

La trobada reunirà un total de 25 ponents experts en la matèria i una trentena de joves investigadors d’arreu del món. Els assistents treballaran en un pla estratègic que reculli les recomanacions a seguir en la futura recerca, per tal de liderar una teràpia innovadora per a la diabetis de tipus 1. Aquesta jornada també vol encoratjar els joves científics assistents en la investigació de la diabetis de tipus 1.

Durant la reunió, els experts debatran sobre les teràpies amb cèl·lules mare, la teràpia gènica, la medicina regenerativa i la immunoteràpia. Cada sessió incorporarà un debat per facilitar la interacció entre els ponents i els altres participants.

 

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.