Vés al contingut

REDACCIÓ

El quart Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, impulsat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), ESADE BAN (Business Angels Network promogut pel Club d'Emprenedors i Inversors d'ESADE Alumni), Biocat i Barcelona Activa, es farà el dia 10 de març a la sala d'actes del COMB. Aquest Fòrum especialitzat, és un punt de trobada entre empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

La convocatòria de projectes està oberta a tot tipus d'empreses (no només les que són membres col·legiats o associats a les entitats promotores), que han de complimentar aquest formulari i enviar-lo abans del 20 de febrer de 2011.

Selecció de projectes

Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes, que estarà format per membres de les seves organitzacions i experts en el sector salut  i en la activitat de la inversió privada. El dia 1 de març el comitè es reunirà i determinarà, mitjançant votació, els millors 8-10 projectes presentats. Aquests projectes seran els que es presentaran el dia del Fòrum, de la mà dels propis emprenedors o empresaris, als inversors i públic que hi assisteixi. En l'anterior edició, el setembre passat, es van presentar 12 projectes i van participar-hi prop de 100 inversors. 

Les empreses seleccionades no hauran de satisfer cap tipus de dret ni taxes, ni per la presentació, ni per l'èxit, ni en la captació de nous capitals.

Programa

15.45h                   Recepció de participants i assistents
16.00h –16.30h     Benvinguda per part de les institucions organitzadores
16.30h – 17.30h    Ronda 1 de presentacions (4 empreses)
17.30h – 18.00h    Descans
18.00h – 19.00h    Ronda 2 de presentacions (4 empreses)
19.00h – 20.00h    Còctel-Networking

Al llarg de tot el Fòrum Barcelona Healthcare, s'habilitaran espais específics perquè les empreses participants i els inversors interessats puguin mantenir els seus primers contactes.

Dia: 10 de març de 2011
Hora: de 15.35h a 20h
Lloc: COMB • Sala d'actes • Pg. de la Bonanova, 47 • Barcelona

Si vols assistir-hi com a inversor o com a públic clica aquí.

Més informació: clubcei@alumni.esade.edu

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.