Vés al contingut

REDACCIÓ

Aquest estiu, la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE) torna a organitzar el Zvi Griliches Research Seminar in the Economics of Innovation per promoure la interacció entre els investigadors acadèmics, analistes, professionals i estudiants de doctorat interessats en l'anàlisi de la política de la innovació tecnològica des del punt de vista econòmic. El seminari combina les presentacions d'experts internacionals i les presentacions d'una selecció de treballs de recerca (el termini per presentar-s'hi finalitza el proper 31 de març).

El seminari d'aquest any girarà al voltant de les activitats d'innovació en l'economia espanyola, el desenvolupament de noves eines analítiques i l'avaluació dels instruments de la política econòmica actual.

Keynote Speakers 2011:

  • John von Reenen (London School of Economics)
  • Alfonso Gambardella (Università Commerciale Luigi Bocconi)     
  • Fernando Galindo-Rueda (economista i cap de la Unitat d'Indicadors de Ciència i Tecnologia de la Direcció de Ciència, Tecnologia i Indústria)

La direcció del seminari va a càrrec d'Isabel Busom (Universitat Autònoma de Barcelona) i Bruno Cassiman (IESE Business School).

Els treballs seran seleccionats per un comitè científic format per Isabel Busom, Bruno Cassiman i Andrea Fosfuri (Universitat Carlos III). Les presentacions s'han de basar en un treball original de recerca, acabat o en curs, que abasti tots els aspectes econòmics de la innovació tecnològica.

La inscripció té un cost de 180 euros i de 120 euros per als coautors dels treballs presentats. És gratuït per als estudiants del programa Economics of Science and Innovation de la Barcelona GSE. El comitè científic atorgarà deu beques a estudiants de doctorat que treballin en una tesi sobre l'economia de la innovació.

Termini de presentació dels treballs: 31 de març de 2011
Enviar propostes (en format PDF) a: Research-ss@barcelonagse.eu
Confirmació d'acceptació: 29 d'abril de 2011

Zvi Griliches Research Seminar in the Economics of Innovation
Dates:
de l'11 al 13 juliol de 2011
Lloc: Casa de Convalescència • C/ Sant Antoni M. Claret, 171 • Barcelona

Biocat i la Barcelona GSE van signar un acord de col·laboració el febrer de 2009 per a la concessió de beques als estudiants del Master of Economics of Science and Innovation.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.