Vés al contingut

EBD Group, l’entitat organitzadora d’aquest congrés referent en el partnering especialitzat en indústria biotecnològica i farmacèutica, ha escollit per 5a vegada Barcelona com a ciutat amfitriona de la BioEurope Spring 2024. L’esdeveniment tindrà lloc a la ciutat del 18 al 20 de març de l’any vinent. 

Durant l’acte de cloenda de l’edició d’aquest any celebrada a Basilea, la directora de política científica i internacionalització de Biocat, Montserrat Daban, ha recollit el testimoni com a representant de la futura seu organitzadora del congrés de mans: Anna Chrisman, Managing Director de Pharma and Life Sciences, Informa Connect, Omar C., BD&L Partnering Director de Novartis i Avaleigh Milne, Head of Business Development de Pharma Research and Early Development de Roche.
 


Espai de Biocat al BioEurope Spring
 

 “Catalunya i Barcelona estan experimentant xifres rècord en indicadors econòmics i d'innovació, hem tingut rècords històrics en finançament. Us convidem a tots a viure de primera mà aquest entorn vibrant i a descobrir Barcelona i Catalunya com uns dels principals hubs d’innovació en ciències de la vida i de la salut d’Europa” han estat les paraules de la directora de política científica i internacionalització de Biocat, en el moment de recollir el testimoni.

En l’edició organitzada a Basilea, que tot just acaba de tancar portes, hi han participat 101 expositors, uns 3400 assistents i s’han organitzat més de 17.000 trobades one-to-one. Cal destacar la significativa presència catalana amb una trentena d’empreses i entitats de l’ecosistema de la BioRegió, entre les quals s’hi trobaven referents del sector com Almirall, Esteve o Reig Jofre entre d’altres. 

A més de comptar amb un espai propi que ha estat un punt de trobada i suport per la delegació catalana i per la difusió internacional de la BioRegió, Biocat ha estat present a la taula rodona ‘Biomanufacturing in Europe. What’s next?’ amb la participació de Montserrat Daban com a moderadora de l’esdeveniment.
 


Taula rodona ‘Biomanufacturing in Europe. What’s next?’ on ha participat Montserrat Daban, directora de política científica i internacionalització de Biocat

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.