Esteu aquí

BIO-Europe Spring 2023

BIO-Europe Spring (BES) torna del 20 al 22 de març a Basel, Suïssa. L'esdeveniment de partnering per a la indústria biotecnològica, farmacèutica i financera especialitzada en ciències de la vida i la salut es torna a celebrar en format presencial aquesta primavera. 

28 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya han confirmat la seva participació a la 17a edició de la BIO-Europe Spring.

BIO-Europe Spring és la conferència anual per a la indústria de la biotecnologia, farmàcia i finances en ciències de la vida. Aquest any se celebra en format presencial del 20 al 22 de març a Basel, Suïssa. També se celebrarà en format online els dies 28, 29 i 30 de març.

L'esdeveniment inclourà sessions one-to-one, presentacions d'empreses, taules rodones sobre les últimes tendències del sector de la mà dels principals líders biotecnològics i farmacèutics, a més de grans oportunitats de networking.

El dimecres 22 de març de 10.30 a 11.15, tindrà lloc la taula rodona "Biomanufacturing in Europe. What's next?", la qual moderarà la Montserrat Daban, directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat i vicepresidenta del Consell de BioRegions Europees.

Presència de la BioRegió de Catalunya a BIO-Europe Spring:

28 empreses de la BioRegió tindran presència a la BIO-Europe Spring. Les podràs trobar al nostre estand de la BioRegió de Catalunya, número 95. Visita-les!

 

 

 

 

 

Descompte per empreses de la BioRegió:

Si sou una entitat de la BioRegió i esteu interessats en assistir a la BIO-Europe Spring i voleu un 12% de descompte, heu d'emprar el codi BES23BIOCAT12 en el moment de registre.

 

Més informació

Informació bàsica BES:

  • Data: 20-22 març 2023
  • Organitza: EBD Group
  • Lloc: Basel, Suïssa

BES 2022 en xifres:

  • 2.197 participants
  • 1.340 empreses
  • 50 països diferents
  • 10,000 meetings