Vés al contingut

LSI Europe, BIOSPAIN i CPHI són, entre d’altres, alguns dels esdeveniments més importants del sector que han escollit la capital catalana per dur a terme les seves edicions en 2023. El primer trimestre de 2024, repeteixen MWC i 4YFN (enguany amb una aposta clara pel digital health) i BIO-EUROPE SPRING, que torna a Barcelona per quarta vegada desde 2010. En paral·lel, multitud d’activitats sectorials impulsades pels agents locals però de caràcter internacional (la Barcelona Health Innovation Week, Barcelona Tech Spirit, X-Patient Congress, Health Revolution Congress, entre d’altres) sumaran també cites imprescindibles a l’agenda de la comunitat empresarial i de recerca i d’innovació en salut de la BioRegió.

LSI Barcelona Emerging Medtech Summit serà la primera cita que tindrà lloc al setembre. Durant 5 dies, del 18 al 22 de setembre, aquesta trobada americana de partnering reunirà els principals líders de les àrees de medtech i innovació amb professionals de grups d’inversió. Els panelistes i els continguts del programa són molt interessants,  Recordeu que les empreses i entitats de la BioRegió teniu decompte!. Feu-li una ullada a les intruccions al nostre web

La setmana del 25 de setembre agafarà el relleu BIOSPAIN Barcelona, organitzada per AseBio en col·laboració amb Biocat, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, i que enguany està batent rècords de registres, empreses participants i delegacions internacionals. S’esperen uns 200 expositors i més de 2000 assistents. Seran 4 dies on, a més de la fira comercial, es podrà gaudir de més de 40 de conferències, presentacions d'empreses i activitats de networking. Tindrem un pavelló per a la BioRegió de Catalunya, on us hi esperem!  Si encara no us heu registrat, aprofiteu el descompte per les empreses i projectes de recerca de la BioRegió! 

A l’octubre, la fira més gran del món de la indústria farmacèutica, CPHI, també obrirà les portes a Barcelona. El congrés reunirà uns 1.800 expositors i 40.000 visitants de 167 països. S’hi donaran cita les principals empreses farmacèutiques i desenvolupadors de fàrmacs, consultors i proveïdors de serveis així com empreses innovadores de la indústria farmacèutica. Serà l’escenari de debats sobre els principals reptes futurs del sector. Tenim descomptes del 10% per als professionals de la BioRegió, consulta el codi i instruccions.

I abans de finalitzar el mes serà el torn de la World Orphan Drug, el congrés mundial de medicaments orfes que s’ha convertit en la reunió sobre malalties rares i medicaments orfes més important. En la seva 14a edició, més de 1000 expositors i 300 speakers debatran sobre regulació, política de preus o teràpies genètiques entre altres. Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya podran assistir a la conferència de manera gratuïta omplint aquest formulari. Aprofiteu!

Al novembre us destaquem el Workshop “Computational models of life: From molecular biology to digital twins” del 29 de novembre a l’1 de desembre a San Feliu de Guíxols, que organitza el Barcelona Supercomputing Center – Centre Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) amb el suport de la European molecular Biology Organization (EMBO). S’hi faran xerrades i taules rodones sobre: malalties metabòliques -incloent diabetis i obesitat-, càncer i inflamació, hipòxia, inanició, microambient del càncer i inflamació i efectes dels fàrmacs antimetabòlics en les cèl·lules tumorals entre altres. Estan molt interssats en la presència de la comunitat emprenedora i empresarial, i tenen early bird obert fins el 20 de setembre! 

I acabem amb la Clinical Trials Europe, que també tindrà lloc a Barcelona, al CCIB,  a finals de novembre. Serà l’esdeveniment per conèixer de primera mà com es duran a terme els estudis clínics del futur de la mà dels professionals clínics. Enguany la conferència centrarà el seu contingut en 3 grans àrees: la subcontractació, les operacions i la tecnologia i la innovació. 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.