Vés al contingut

Redacció

BIO-Europe, la trobada de partnering biotecnològic més important d'Europa, se celebrarà del 12 al 14 de novembre de 2012 a Hamburg (Alemanya). Biocat serà present a la zona d'exposició comercial (estand núm. 20) com a Gold Sponsor d'aquesta divuitena i consolidada edició. Properament, es publicarà més informació sobre la presència i participació d'empreses catalanes en aquest esdeveniment.

BIO-Europe atrau inversors internacionals i les empreses més importants del sector biotecnològic i farmacèutic, que durant tres dies duen a terme milers de trobades bilaterals. El 2011 van participar-hi prop de 3.000 delegats de 1.596 empreses procedents de 48 països diferents, es van mantenir prop de 15.000 reunions one-to-one, es van organitzar 20 workshops i taules de debat, i hi va haver 183 presentacions d'empreses.

Ajuts per a les empreses de la BioRegió de Catalunya

L'ICEX ofereix ajuts per al viatge —gestionats per l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio)— a les empreses biotecnològiques espanyoles, per un import de 370 euros/empresa.

Els socis d'Asebio disposen, a més, d'un descompte de 200 euros sobre el preu de la inscripció. A l'hora de fer el registre cal indicar "ASEBIO Member" a la casella "Comments" del formulari.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb Asebio (Esther Campos) • ecampos@asebio.com • Tel +34 91 210 93 74

BIO-Europe Spring 2013 a Barcelona

Biocat aprofitarà la plataforma de contactes internacionals que ofereix BIO-Europe (edició tardor del congrés) per promocionar el BIO-Europe Spring 2013 (edició primavera del congrés), que tindrà lloc a Barcelona entre l'11 i el 13 de març de l'any que ve. L'Ajuntament de Barcelona i Biocat encapçalen el comitè organitzador local del BES 2013. El BES atrau anualment als principals líders del sector d'Europa, Amèrica del Nord i països asiàtics. Al BES Amsterdam 2012 van participar-hi 26 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya, entre elles Biocat, que va suposar el 57% del total de la representació espanyola.

Consultes sobre la participació de Biocat:
Biocat (Àrea de Comunicació i Relacions Externes)
events@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 69

Organitza:            Gold Sponsor:

       

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.