Vés al contingut

La segona edició de la trobada Bioàgora que organitza el Consorci Biopol'H, el dia 9 de novembre a l'Hospitalet de Llobregat, es presenta amb un programa de xerrades i activitats que tenen com a objectiu fomentar la col·laboració entre els inversors, institucions, centres de recerca i empreses que intervenen en els processos d’innovació i transferència del coneixement en l'entorn biomèdic.

La inauguració anirà a càrrec de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín.

Al matí es faran quatre xerrades: Els clústers, un entorn profitós per a la instal·lació d'empreses (Joan Bellavista, XPCAT), La inversió als bioclústers, l'exemple del MIT (Mercè Balcells, Harvard MIT Biomedical Engineering Center), El capital risc a Catalunya i Europa, similituds i divergències (Josep Lluís Sanfeliu, Ysios Capital Partners) i Innovació sanitària, una oportunitat de negoci (Lluís Pareras, Col·legi de Metges de Barcelona).

La sessió de la tarda s'obrirà amb una taula rodona sobre Spin-off, de la teoria a la pràctica on hi intervindran Elena Michelena (Innovación Legal), Juan Pérez (Technova La Salle), Joël J. Mairet (Ysios Capital Partners), Xavier Jaumejoan (ACC1Ó) i Lluís Ruíz (Janus Development). Al finalitzar aquesta taula, Juan Pérez parlarà de la gestió de la innovació i Martín Rivas Antón (Uninvest) dels criteris de selecció de projectes per part del capital risc.

Tancarà l'acte el director de Biopol'H, Ramon López.

Programa

Inscripció

Data: 9 de novembre de 2010
Lloc: Hotel Hesperia Tower • Gran Via, 144 • L'Hospitalet de Llobregat

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.