Vés al contingut

REDACCIÓ

La novena edició de BioAsia, que es farà del 9 a l'11 de febrer de 2012 a Hyderadab (Índia), té com a lema Optimizing Opportunities. Això es tradueix en que la fira internacional més important del sector biotecnològic i de les ciències de la vida a l’Índia potenciarà el biobusiness i es focalitzarà en quatres àrees: l'auge de les CRO, els drets de la propietat intel·lectual, les vacunes i les inversions.

L'esdeveniment rep el suport del Govern de l'Índia i del Govern de l'Estat d'Andhra Pradesh. El 2011 va atreure a 2.500 delegats —empreses biotecnològiques i farmacèutiques, capital risc, polítics, acadèmics, responsables de hubs d'R+D, entre d'altres— de 38 països i s'hi van realitzar 400 reunions de negocis. Durant la presentació d'aquesta edició, el Dr. Raghavan, vicepresident de la Federació d’Associacions Biotecnològiques d’Àsia (FABA) ha explicat que "la fira tindrà nous espais i elements per donar suport al biobusiness com els workshops multidisciplinars i la masterclass on Developing an effective CIP and Cleaning Validation Program for FDA/EU Compliance, les presentacions d'empreses i el BioBazaar. Alts directius de 16 multinacionals biofarmacèutiques ja han confirmat la seva participació com a conferenciants".

Així, doncs, a banda de l'exposició comercial i del programa de conferències, la fira ofereix sessions de partenariat, el CEO Conclave (un workshop per a alts executius sobre l'impacte de les grans tendències en les principals funcions d'una organització), una visita al bioclúster Genome Valley i els premis Genome Valley Excelence Award, FABA Special Award, BioAsia Innovation Award i BioAsia Young Minds Award.

El registre per assistir-hi està obert.

Dies: del 9 a l'11 de febrer de 2012
Lloc: Hyderabad International Convention Centre • Hyderabad (Índia)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.