Vés al contingut

Els dies 10 a 12 de gener té lloc a San Francisco (EUA) el Biotech Showcase, un fòrum especialitzat en finançament i partenariat per a empreses biotecnològiques i farmacèutiques, que coincideix amb la principal setmana dels inversors a San Francisco, la JP Morgan Healthare Conference. En la seva vintinovena edició, la JP Morgan Healthare Conference s’ha convertit en la principal cita en inversió en ciències de la vida.

El Biotech Showcase espera uns 800 assistents, alguns d’ells de la veïna JP Morgan Healthare Conference, i es preveu la presentació de 150 empreses (amb un augment del 10% respecte el 2010).

Aquest esdeveniment és d'interès per a les empreses del sector de les ciències de la vida que vulguin presentar-se davant d’un grup d’inversors, financers, executius de la indústria, principalment nord-americans. El focus és tant biotec com farma, especialment gràcies a la coincidència amb la conferència JP Morgan, que mou gran quantitat de trobades al voltant d’aquesta indústria.

Oferta per a la BioRegió de Catalunya

Biocat ha acordat un paquet d’ajuts per a les empreses catalanes que hi vulguin participar. L’oferta consisteix en una reducció de 450 dòlars en el preu d’inscripció, distribuïts en: descompte de 250 dòlars en la tarifa de presentació d’empresa i de 200 dòlars en el registre. Les tarifes després del descompte són de 1.350 dòlars per presentació d’empresa i 650 dòlars pel registre (inscripcions abans del 30 de novembre de 2010).

El Biotech Showcase porta el segell de l'empresa EBD Group, la mateixa que organitza altres esdeveniments d'èxit com el Bio-Europe Spring i el Bio-Europe.

Per a qualsevol consulta contactar amb:

Biocat
Yaiza Blanch (Àrea de Comunicació i Relacions Externes)
comunicacio@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 69

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.